Sonuç Bilişim Hizmetleri Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > HD-Smart Cihazları & Markalar ve Yazılımları > HD-Smart YARDIM
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

D-Smart

hidden sistem rf - lnb sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
resai Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı resai Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: hidden sistem rf - lnb sorunu
    Gönderim Zamanı: 04-Mart-10 Saat 14:01

herkese selam , hd-smart kullanıcısıyım ve oldukça memnunum. Yeni bir eve taşındım ve apartmanda klasik uydu bağlantısı yerine rf bağlantı mevcut , d-smartı arayıp hidden sistem yapmam söylendi , buraya kadar tamam , sorun benim uydu alıcımda rf giriş olmaması , sadece bildiğimiz lnb in girişi mevcut , bu durumda ne yapmam gerekiyor? rf-lnb dönüşümü mü yapmam lazım yoksa receiverı mı değiştirmem gerekli? (uydu alıcım goldmaster bu arada)
Yukarı Dön
admin Açılır Kutu Gör
Admin
Admin

Gönderilenler: 7339
  Alıntı admin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: hidden sistem rf - lnb sorunu
    Gönderim Zamanı: 04-Mart-10 Saat 17:20

Resai merhaba,

SD veya HD cihazlarımızı Bina sistemlerinde Santral dağıtımı veya Merkezi "HEAD END"
dağıtımı ile izlemek mümkün.

Sizin bahsettiğiniz "RF" dağıtımı bina yayın odasında "IF MODULATOR" cihazları ile bir araya
getirilip paket yapılmış yayından gelmektedir. Yani "ÖRNK." 7 Transponder D-smart 7-8
Transponder diğer platform ve 4-5 Transponder bağımsız uydulardan yönetimin arzu ettiği
paketlerden oluşur.
IF dağıtım sistemini hem kuranlar hemde bu alt yapılarda yayınlarının alınmasını isteyen
yayıncılar sizler gibi üyelerine özel bir sinyal göndermektedir.
Bireysel anten veya santral sistemli anten kullanıcılarının izlediği kanal sayısı kadar
olmasada en azından D-smart Platformunun tercih edilme sebebi olan bütün Grup
kanallarını alabilirsiniz. Bu açıklama ile birlikte izleyeceğiniz yöntem şudur..

Müşteri hizmetlerimizi arıyarak Kumandanın mavi tuşuna basıp ekranda gördüğünüz
kart numaranızı belirtiniz. Ve yeni taşınmış olduğunuz binanın "HDS" sistemine yani
Head-end dağıtım sistemine dahil olduğunu ve makinanıza bu sinyalin gönderilip yüklenmesi
gerektiğini belirtin. Sizin herhangi bir çeviriciye ihtiyacınız olmayacaktır. Bu sistemin
adı her ne kadar "RF" sistem olsada gönderilen "DVBS" sinyalidir.

Kısaca bir şey yapmanıza gerek kalmayacak.Bu uygulama ile beraber yayın sorununuzu
çözeceksiniz...

İyi seyirler dileriz.

Smile ADSL
www.smileabone.com
---------------------
Dsmart
www.dsmartbasvuru.com
Yukarı Dön
resai Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
  Alıntı resai Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: hidden sistem rf - lnb sorunu
    Gönderim Zamanı: 04-Mart-10 Saat 17:38

Çok teşekkürler bilgiler için , akşam hemen deneyeceğim , yarın sonucu yazarım..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0,094 Saniyede Yüklendi.

| Sigorta | Kasko | Firmalar | Saat | Smile Adsl | Smile | Fatura Sorgulama | Doping Adsl