![]() |
hidden sistem rf - lnb sorunu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
resai
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 04-Mart-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: hidden sistem rf - lnb sorunuGönderim Zamanı: 04-Mart-10 Saat 14:01 |
|
herkese selam , hd-smart kullanıcısıyım ve oldukça memnunum. Yeni bir eve taşındım ve apartmanda klasik uydu bağlantısı yerine rf bağlantı mevcut , d-smartı arayıp hidden sistem yapmam söylendi , buraya kadar tamam , sorun benim uydu alıcımda rf giriş olmaması , sadece bildiğimiz lnb in girişi mevcut , bu durumda ne yapmam gerekiyor? rf-lnb dönüşümü mü yapmam lazım yoksa receiverı mı değiştirmem gerekli? (uydu alıcım goldmaster bu arada) |
|
![]() |
|
admin
Admin
Kayıt Tarihi: 01-Ekim-03 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7339 |
Alıntı Cevapla
Konu: hidden sistem rf - lnb sorunuGönderim Zamanı: 04-Mart-10 Saat 17:20 |
|
Resai merhaba, SD veya HD cihazlarımızı Bina sistemlerinde Santral dağıtımı veya Merkezi "HEAD END"
dağıtımı ile izlemek mümkün.
Sizin bahsettiğiniz "RF" dağıtımı bina yayın odasında "IF MODULATOR" cihazları ile bir araya
getirilip paket yapılmış yayından gelmektedir. Yani "ÖRNK." 7 Transponder D-smart 7-8
Transponder diğer platform ve 4-5 Transponder bağımsız uydulardan yönetimin arzu ettiği
paketlerden oluşur.
IF dağıtım sistemini hem kuranlar hemde bu alt yapılarda yayınlarının alınmasını isteyen
yayıncılar sizler gibi üyelerine özel bir sinyal göndermektedir.
Bireysel anten veya santral sistemli anten kullanıcılarının izlediği kanal sayısı kadar
olmasada en azından D-smart Platformunun tercih edilme sebebi olan bütün Grup
kanallarını alabilirsiniz. Bu açıklama ile birlikte izleyeceğiniz yöntem şudur..
Müşteri hizmetlerimizi arıyarak Kumandanın mavi tuşuna basıp ekranda gördüğünüz
kart numaranızı belirtiniz. Ve yeni taşınmış olduğunuz binanın "HDS" sistemine yani
Head-end dağıtım sistemine dahil olduğunu ve makinanıza bu sinyalin gönderilip yüklenmesi
gerektiğini belirtin. Sizin herhangi bir çeviriciye ihtiyacınız olmayacaktır. Bu sistemin
adı her ne kadar "RF" sistem olsada gönderilen "DVBS" sinyalidir.
Kısaca bir şey yapmanıza gerek kalmayacak.Bu uygulama ile beraber yayın sorununuzu
çözeceksiniz...
İyi seyirler dileriz.
|
|
|
Smile ADSL
www.smileabone.com --------------------- Dsmart www.dsmartbasvuru.com |
|
![]() |
|
resai
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 04-Mart-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: hidden sistem rf - lnb sorunuGönderim Zamanı: 04-Mart-10 Saat 17:38 |
|
Çok teşekkürler bilgiler için , akşam hemen deneyeceğim , yarın sonucu yazarım.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
| Sigorta | Kasko | Firmalar | Saat | Smile Adsl | Smile | Fatura Sorgulama | Doping Adsl