Sonuç Bilişim Hizmetleri Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > D-Smart EXTRA HİZMETLER > D-Smart EXTRA HİZMETLER
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

D-Smart

2008ile 2010 kullanıcıları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
suspect18 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 11
  Alıntı suspect18 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2008ile 2010 kullanıcıları
    Gönderim Zamanı: 04-Mart-10 Saat 09:44

sayın yönetcler ben 2010 yılında dsmart üyesi oldum fakat formlarda araştırdığım kadarıyla 2008 yılı aboneleri discovery anemelplanet gb kanalları ömür boyu izliyor fakat 2010 yılı üyelerinde 1 yıl sonra keslecekmiş böyle saçmalık olurmu dye soruyorum.böyle rezllik olmaz.dyorum ve yanıtları bekliyorum .yani bana keşke digtürk alsaydım  ıı dedirtecek dsmart?bu duruma en kısa sürede br çözüm bulunmasını istiyorum..Angry
Yukarı Dön
UYDU3405 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 129
  Alıntı UYDU3405 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2008ile 2010 kullanıcıları
    Gönderim Zamanı: 04-Mart-10 Saat 19:41

D-SMART İLK ÇIKTIĞINDA REKLAMLARINDA ŞİMDİ KUTUMUZU ALANLAR BU KANALLARA ÜCRETSİZ SAHİP OLUCAK DİYE ÇOK BAĞIRDI SENDE 2008 VEYA ÖNCESİNDE İNANIP ALSAYDIN ARKADAŞIM DİGİTÜRK E GEÇMEKTEN FİLAN BAHSEDİYORSUN SANKİ ORASI BEDAVA GEÇEBİLİRSİN BEN ORAYA DA PARA ÖDÜYORUM GEL BEKLERİM HAYATTA ÖNCE ALMIŞLA SEN BŞR OLAMAZSIN BUNUDA İSTEYEMEZSİN GERİSİ SANA KALMIŞ ERKEN KALKAN YOL ALIR DİYE BİR ATASÖZÜ VAR BİLMEZMİSİN
MODÜLLÜ ÜYELİK GELİŞTİRİLMELİDİR
Yukarı Dön
Nasa-Mehmet Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Gönderilenler: 2787
  Alıntı Nasa-Mehmet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2008ile 2010 kullanıcıları
    Gönderim Zamanı: 04-Mart-10 Saat 21:01

Orjinalini yazan: suspect18

sayın yönetcler ben 2010 yılında dsmart üyesi oldum fakat formlarda araştırdığım kadarıyla 2008 yılı aboneleri discovery anemelplanet gb kanalları ömür boyu izliyor fakat 2010 yılı üyelerinde 1 yıl sonra keslecekmiş böyle saçmalık olurmu dye soruyorum.böyle rezllik olmaz.dyorum ve yanıtları bekliyorum .yani bana keşke digtürk alsaydım  ıı dedirtecek dsmart?bu duruma en kısa sürede br çözüm bulunmasını istiyorum..Angry

Aramıza hoşgeldiniz.Katılımcılığınızı tüm konularda beklemekteyiz!

2010 yılında D-smart üyesi olanlar 1 yıl boyu kanal güncellememizdeki çift ** işaretli olanlar bedava izleyebilirsiniz.Ondan sonraki süreç kampanyalarımızı takip etmenizidr.Bu esnada  keyfine göre TV dediğimiz ,İstediğini al.İzlemediğini alma sloganlı kampanyamızla kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz.
Şunu ifade etmek isterimki;
Dünyada bedava olan birşey yoktur.
İzlediğiniz kanallar sizi tatmin etmiyorsa değişikliğe gitme seçeneklerine sahipsiniz.
Yeni gelen bir kanal bedava gelmiyor bilindiği gibi.Klasmanındaki kalitesine göre dünyaki opsiyonel yeri hangi aşamada ise ona göre tercih haklarına sahiptir.
Eğlencenin bedavası dünyada yoktur.Bu zemin hangi koşullarda olursa olsun aynıdır.
Burası Özel Şifreli Dıgıtal D-smart Platformu olarak eğlence dünyasının bir numarası olduğunu biliyormusunuz.Özel ve seçkin kanalların toplandığı ve yayın akışlarındaki güncel akışı müthiş görüntüleriyle görsellik sunması sizi etkilemiyormu?
İlk önce kaliteye önem verdiğimizide unutmayınız.Toplam kalite yönetimi adına gerçekleşen tüm veriler müşteri memnuniyeti yönetimi çizgisindedir.Behemahal;
Platformlarda tüm kanallara sahip olmakla ancak farklılıklar hissedilir.Buda tabiki ayrıcalıkları getirir.
Zaman periyodu içinde yeni kanallarımız gelecektir.
Bu bir değişimin yeni versionudur.Bu zamanlama ilede yapılanma süreci format modunda kendini güncel olarak teknolojik boyuta ulaşmasına geldiği gibi teknolojik tasarımla eğlence dünyasının özel ve seçkin kanallarına sahip olma imkanına erişeceksiniz.?
Bir çok teknolojik atılımlar sürekli olacaktır.Zaman herşeyin ilacıdır.
D-smart Platformunda sürprizler hiç bitmez.!
Artılarımız üst limittedir.Eksilerimizdeki noksanlıklar dikkatle izlenip giderilmesine çalışılmaktadır.Hassasiyet bu yönde itina edilmektedir.
Dileriz buradan size bir pay çıkarmış olduğuma inanıyorum
İyi akşamlar.

Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı suspect18 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2008ile 2010 kullanıcıları
    Gönderim Zamanı: 06-Mart-10 Saat 15:52

[QUOTE=UYDU3405]D-SMART İLK ÇIKTIĞINDA REKLAMLARINDA ŞİMDİ KUTUMUZU ALANLAR BU KANALLARA ÜCRETSİZ SAHİP OLUCAK DİYE ÇOK BAĞIRDI SENDE 2008 VEYA ÖNCESİNDE İNANIP ALSAYDIN ARKADAŞIM DİGİTÜRK E GEÇMEKTEN FİLAN BAHSEDİYORSUN SANKİ ORASI BEDAVA GEÇEBİLİRSİN BEN ORAYA DA PARA ÖDÜYORUM GEL BEKLERİM HAYATTA ÖNCE ALMIŞLA SEN BŞR OLAMAZSIN BUNUDA İSTEYEMEZSİN GERİSİ SANA KALMIŞ ERKEN KALKAN YOL ALIR DİYE BİR ATASÖZÜ VAR BİLMEZMİSİN[/QUOTE]
arkadasım formlarda bıldığım kadarıyla büyük harfle yazmak hakaret sayılır bu bır.ıkıncısı dıgıtürk alacaktım vazgeçtım buda dogrudur eğer böyle bır ayrımcılığın olduğunu önceden arastırıp gelseydım almakta tereddüt ederdım.neyse ben kısa kesıyorum yınede düz dıgıtal uydudan ıyıdır. :D
Yukarı Dön
yusufozgiray Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 186
  Alıntı yusufozgiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2008ile 2010 kullanıcıları
    Gönderim Zamanı: 07-Mart-10 Saat 02:27

bende ilk çıktığı zamanlarda almadığım için pişman oldum. keşke alsaydım dediğim çok oldu.

ama şimdi 2 tane d-smart üyeliğim var. ilk d-smart ımı aldıktan sonra tv mi değiştirip full lcd aldım. ondan sonrada ikinci d-smart ımı (hd-smart) aldım.

çoooooooook memnunum. Clap

Star     not: pvr hd çıksada rahatlasak yahu...     Star
sinema tv 1(sinema tv 1 hd) VE sinema tv 2(sinema tv 2 hd) arasında 1 saat 45 dakika(01:45:00) fark vardır...

AMACIM FORUMDA ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAKTIR...
Yukarı Dön
Moderatör
Moderatör

Alıntı Nasa-Mehmet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2008ile 2010 kullanıcıları
    Gönderim Zamanı: 07-Mart-10 Saat 15:02

Yusufum doğru uygulamalar her zaman doğru seçimlerdir.
 Tercihler seçeneklerin içinde saklıdır.
 Sende bunu en iyisini bilenler arasındasın.
 Tebrik ederim.
 Keyifli seyirler.
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderim Zamanı: 08-Mart-10 Saat 08:52

arkadaslar sız benı yanlıs anladınız galıba bende çok memnunum d smarttan fakat 1 yıl sonra gıtmesı ıyı olmuyor dedım dıscovery ve anemel planetın .ben yenı uye oldum sımdı hıç kanalların yüzüne bakmıyorum bıle (atv,show,star neyse bu kanallara dönup bakmıyorum:D)
Yukarı Dön
Moderatör
Moderatör

Gönderim Zamanı: 08-Mart-10 Saat 20:49

Biz seni yanlış anlamak zorunda değiliz ki.
Anlama noktasında size nasıl güveniyorsak sizinde özgüvenirliliğiniz asıl olmalıdır.
Erişim noktası olarak beyan ettiğimiz D-smart Platformu Dünya platformlarıyla aynı anda yayın yaparak farklılıkları gidererek bünyesinde topladığı özel ve seçkin kanallarıyla eğlence dünyasının bir numarası olarak üyelerimize ayrıcalığı yaşatmak bizlerin vazifesidir.
Elimizdeki tüm olanaklar teknolojik boyutta hizmet üstünlüğüyle devam etmektedir.
Anlaşılır seviyede sıkıştırılmış formatdan çıkarak empati uyandıracak kanallarla ,
çözünürlüğü görsel açılardan efekt alışımlarına kadar teknolojik yayınlar tüm üyelerimizin hizmet vermesinden gurur duyarız.
Endişe ve kısıtlı yayın tanımayız ama ,
D-smart Platformunda sürprizler hiç bitmez.
İyi akşamlar.
Yukarı Dön
ZeroToLL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 40
  Alıntı ZeroToLL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2008ile 2010 kullanıcıları
    Gönderim Zamanı: 16-Nisan-10 Saat 15:07

Bende 3 tane d-smart üyeliği var bir tane alsam mı?modüllü diye düşünüyorum ???
Yukarı Dön
yusufozgiray Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 186
  Alıntı yusufozgiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2008ile 2010 kullanıcıları
    Gönderim Zamanı: 16-Nisan-10 Saat 15:11

Orjinalini yazan: ZeroToLL

bende de 2 üyelik var. bir d-smart diğeri hd-smart.

3. olarak pvr-smart alsam mı diye düşünüyorum...
sinema tv 1(sinema tv 1 hd) VE sinema tv 2(sinema tv 2 hd) arasında 1 saat 45 dakika(01:45:00) fark vardır...

AMACIM FORUMDA ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAKTIR...
Yukarı Dön
ZeroToLL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 40
  Alıntı ZeroToLL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2008ile 2010 kullanıcıları
    Gönderim Zamanı: 19-Mayıs-10 Saat 11:16

2009 DA aldım fakat bende ömürboyu izliyorum.
D-SMART
Yukarı Dön
Moderatör
Moderatör

Gönderim Zamanı: 19-Mayıs-10 Saat 23:52

Orjinalini yazan: yusufozgiray

Orjinalini yazan: ZeroToLL

bende de 2 üyelik var. bir d-smart diğeri hd-smart.

3. olarak pvr-smart alsam mı diye düşünüyorum...

D-smart ailesi olarak mutlu yaşam dileklerimizle iyi akşamlar.
Keyifli seyirler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0,094 Saniyede Yüklendi.

| Sigorta | Kasko | Firmalar | Saat | Smile Adsl | Smile | Fatura Sorgulama | Doping Adsl