Sonuç Bilişim Hizmetleri Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > GENEL KONULAR VE YORUMLARINIZ > D-Smart Uydu Alıcısı
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

D-Smart

Gold Master 19800 Cım ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kalayiç Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4
  Alıntı kalayiç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gold Master 19800 Cım ?
    Gönderim Zamanı: 01-Mart-10 Saat 16:02

Bu Model acaba neden rgb yi desteklemiyor. en az 5 tane cihazda denedim. hep aynı sonucu aldım.normalde menüden scart girişini rgb yapınca ekranın güzelleşmesi gerekirken bu cihazda tam tersi scart girişinde CVBS yi secince görüntü güzelleşiyor.bu bir fabrikasyon hatamıdır. yoksa bu modeller dışarda üretildiği için rgb yi desteklemiyor olabilir mi ?
Yukarı Dön
Nasa-Mehmet Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Gönderilenler: 2787
  Alıntı Nasa-Mehmet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gold Master 19800 Cım ?
    Gönderim Zamanı: 01-Mart-10 Saat 21:58

Sayın kalayiç;
Aramıza hoşgeldiniz.Katılımcılığınızı diğer konulardada beklemekteyiz.
Cihazınızın sorunu konusunda ,bilindiği gibi teknik donanımlı servislerimiz vardır.Servis ağımız yurt genelinde en gelişmiş ve uzman ellerin mahiretinde saklıdır.Sorununuzu teknik servisimize müracat ederek giderilmesini sağlayınız.Burada vereceğimiz bilgiler salt düşüncede kalır diye sizi oraya yönlendiriyorum.Çünkü Teknik servislerimizde yapılan işlemler daha sağlıklı olduğu kanısındayım.
İyi akşamlar.
Yukarı Dön
kalayiç Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 4
  Alıntı kalayiç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gold Master 19800 Cım ?
    Gönderim Zamanı: 01-Mart-10 Saat 22:20

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim.cihazımı aldığım bayiye götürdüm. sağolsunlar başka bir cihazla değiştirdiler. fakat soruma detaylı bilgi veremediler. CVBS de güzel gösteriyorsa sorun yok dediler. fakat normalde uydularda scart girişleri hep RGB Olarak secilir ve güzel görüntü elde edilir. yine babamda sunny markasında başka bir d smartta mevcut. ondada yine rgb de güzel görüntü alınıyor. fakat goldmaster 19800 cım modelinde nedense görüntü kalitesi rgb secilince bozuluyor. gecen haftada bu modele sahip birisinin cihazında denedim yine aynı sorunla karşılaştım. sanırım sadece bu cihazlarda cvbs de daha iyi görüntü sağlıyor.

not:değiştirdikleri cihazda yine aynı sorunu yaşattı.
Yukarı Dön
Nasa-Mehmet Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Gönderilenler: 2787
  Alıntı Nasa-Mehmet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gold Master 19800 Cım ?
    Gönderim Zamanı: 01-Mart-10 Saat 22:53

Sayın kalayiç;
 Görülmüştür ki teknik servisimizde sorun çözüme ulaşmıştır.Müşteri memnuniyeti yönetimi adına yapılan hizmet akdi tamamlanmıştır.
  Marka cihazların bazıları kendi bünyesinde eksileri olabiliyor.Fakat bunun giderilmesi yapılabilir çizgisinde varız.Demokraside çareler tükenmez deyimiyle mutlak süretle yapılabilmesi olan müdaheleler nihayet vericidir.
   Tüm konularda paylaşımlarınızı beklemekteyiz.Umarım sizi memnun edebilmişimdir.
   İyi akşamlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0,094 Saniyede Yüklendi.

| Sigorta | Kasko | Firmalar | Saat | Smile Adsl | Smile | Fatura Sorgulama | Doping Adsl