![]() |
NEXT YE 15000 HD SMART |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yusufozgiray
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 18-Ocak-10 Konum: TEKİRDAĞ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 186 |
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 26-Şubat-10 Saat 18:49 |
![]() NEXT YE 15000 HD SMART
|
|
![]() |
|
RagonLance
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 03-Mayıs-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 03-Mayıs-10 Saat 08:47 |
|
Next YE 15000 HD smart uydu alıcım var, Uydudan Yazılım Güncellemesi Yaptım 2 kez geri 2485 komutyla fakat cihazın yazılımı eski yazılıma döndü 10 defa denedim yine eski yazılıma yani 2.0.3.003 versiona döndü Bir problmmmi var bu uydudaki yazılımda eski sevmediğim kötü yavaş yazılıma döndü ve en son yazılıma ne yaptımsa dönemedim lütfen bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim |
|
|
NEXT YE 15000 HD SMART + Maxi HD paket
|
|
![]() |
|
Nasa-Mehmet
Moderatör
Kayıt Tarihi: 21-Eylül-09 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2787 |
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 03-Mayıs-10 Saat 14:45 |
Manuel yazılım yükleme nasıl yapılır?
1- D-SMART kutusunun fişi prizden çekilir, 2- Fiş tekrar takılır, 3- D-SMART kutusunun ön sol tarafındaki 3 adet (STANDBY , MAIL , RCU) kırmızı led’ler yanıp söner, 4- Tek ışık yanıp söner, 5- Tekrar 3 kırmızı ışık yandığı anda kumandanızdan arka arkaya 2 kere GERİ tuşuna basıp , 24 85 kodunu kumandanızdan tuşlayınız, 6- Karşınıza gelecek olan ekran yazılım yükleme ekranı olacaktır (NDSMMIVLoader) 7- Bu yükleme tamamlandığı zaman D-SMART kutusu başlangıç ekranına dönecektir. Böylelikle yeni yazılım D-SMART kutusuna manuel olarak yüklenmiş olacaktır. iyi günler
|
|
![]() |
|
RagonLance
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 03-Mayıs-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 03-Mayıs-10 Saat 15:35 |
|
Teşekkür ederim bu yazdığınız şekilde güncelleme yaptım ama eski yazılıma döndü müşteri hizmetlerini ısrarla aradım en sonunda biri yeni yazılımda çalışmalarımız var düzelince otomatik yeni yazılımınız yüklenir şimdilik bu eski yazılıma dönüş oldu geçici bir süre dediler herkeste aynısımı oldu acaba eski yazılıma döndümü yoksa bizim cihazımızda sadece böyle eski yazılıma dönüş oldu? |
|
|
NEXT YE 15000 HD SMART + Maxi HD paket
|
|
![]() |
|
Nasa-Mehmet
Moderatör
Kayıt Tarihi: 21-Eylül-09 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2787 |
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 03-Mayıs-10 Saat 22:46 |
Platformda yeni yapılanma süreci aktif olaral hızlı bir şekilde devam etmektedir.
Size beyan edilen yazılım tüm kutulara doğru uygulama olarak yüklenecektir.Forumda kalarak forumdan siz sayın üyelerimize yeni yazılım yüklemesi duyuru yapılacaktır.Bilgiler forumda kaldığınız süre içinde bilgilendirilirsiniz.
Tekrar aramıza hoşgeldiniz diyerek tüm konularda katılımcılık yapmanızı beklemekteyiz.
Farklılıkları ayrıcalığa dönüştüren tek platform;
D-SMART PLATFORM udur.
Eğlence dünyasının bir numarası olan özel şifreli dıgıtal D-smart platformunda izlenim seçeneklerde gizlidir.Dileriz ki bu seçenekleri tercihlere çevirerek platform kültüründe tüm kanallara sahip olmakla kavuşulur.
Keyifli seyirler temennisiyle iyi akşamlar.
Forumda kalın ki bilginiz dahilinde gelişen teknolojiden haberiniz olsun.
![]() |
|
![]() |
|
ZeroToLL
Üye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-09 Konum: ev Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 20-Mayıs-10 Saat 11:50 |
|
Arkadaşlar bu cihazı aldığımızda içinden HDMI kablo çıkıyor mu?Yoksa bizmi alıyoruz.Acil. |
|
|
D-SMART
|
|
![]() |
|
yusufozgiray
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 18-Ocak-10 Konum: TEKİRDAĞ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 186 |
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 20-Mayıs-10 Saat 13:30 |
evet HDMI kablo çıkıyor...
artı olarak d-smart akıllı kumanda çıkıyor. çünkü bende bu cihazı kullanıyorum. cihaz güzel ve sorunsuz...
|
|
|
sinema tv 1(sinema tv 1 hd) VE sinema tv 2(sinema tv 2 hd) arasında 1 saat 45 dakika(01:45:00) fark vardır...
AMACIM FORUMDA ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAKTIR... |
|
![]() |
|
onur1988
Üye
Kayıt Tarihi: 22-Mayıs-10 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 17:56 |
|
En son versiyon 2.0.3.003 dimi arkadaşlar? Bende o yüklü. Yenisi varsa manuel yüklemek istiyorum. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
ZeroToLL
Üye
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 17:58 |
|
Bende yanlış hatırlamıyorsam 3.5.6 yüklüydü.Sen yinede bir yükle. |
|
|
D-SMART
|
|
![]() |
|
onur1988
Üye
Kayıt Tarihi: 22-Mayıs-10 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 18:01 |
|
Ben yeni kayıt oldum. Bi bakayım dedim eski versiyon çıktı sonra bi manuel deneyim dedim 2.0.3.003 yükledi. 3.5.6 çıktığına eminmisiniz? |
|
![]() |
|
ZeroToLL
Üye
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 18:02 |
|
Bi sn.yanlış hatırlıyor olabilirim bakayım. |
|
|
D-SMART
|
|
![]() |
|
ZeroToLL
Üye
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 18:03 |
|
2.0.3.003 evet buymuş ben başka birşeyle karıştırmışım :) |
|
|
D-SMART
|
|
![]() |
|
onur1988
Üye
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 18:06 |
|
Sağol, galiba yeni versiyon çalışmaları var diye duydum. Bekleyip göreceğiz. |
|
![]() |
|
Nasa-Mehmet
Moderatör
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 18:25 |
Yeni yapılanmalarımızda yeni version ve yeni jenerasyonda aktif çalışmalar en üst düzeyde devam etmektedir.Bu gelişmeler an ve an forumdan duyuru olarak bilgilendirileceksiniz.Forumda kalarak güncel gelişmelerden bilginiz olsun.
D-smart platformunda sürprizler hiç bitmez.
Farklılıkları ayrıcalığa dönüştüren eğlence dünyasının bir numarası özel şifreli dıgıtal D-smart platformu tüm üyelerini HD kampanyasına davet ediyoruz.
Keyifli seyirler.
![]() iyi günler
|
|
![]() |
|
ZeroToLL
Üye
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 18:48 |
|
HDen kanalının hangi pakette olacağına dair bilgisi olan var mı? |
|
|
D-SMART
|
|
![]() |
|
hakan_netci
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 31-Mayıs-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 12-Haziran-10 Saat 08:55 |
|
Selamlar.Hd smart ye-15000 deki son yazılım sürümü nedir.Bunu nerden görebilirim.Sistem bilgisi menüsüne bakıyorum ama orda yazan çok şey var versiyonun hangisi olduğunu anlayamadım.1-2 gün önce alıcımın menüsü değişti zaten.Son versiyonmu yüklenmiş oldu acaba.Sistem bilgisindeki yazılım tarihleri 24-02-2010 olarak yazıyor.Doğrumudur. |
|
![]() |
|
onur1988
Üye
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 12-Haziran-10 Saat 11:16 |
Aile Paketi |
|
![]() |
|
ruzgarboy
Üye
Kayıt Tarihi: 07-Nisan-09 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 12-Haziran-10 Saat 11:20 |
|
hakan kardes menuyu falan bosver bence goruntu kalıtelerın nasık sd ler yanı guzelmı.guzelse dıger olayları salla gıtsın |
|
|
bazen anılara yakısan en guzel mücevher ıkı damla gözyaşıdır...
|
|
![]() |
|
hakan_netci
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 31-Mayıs-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Alıntı Cevapla
Konu: NEXT YE 15000 HD SMARTGönderim Zamanı: 14-Haziran-10 Saat 11:06 |
|
Valla Hd lerimde Sd lerimde mükemmel. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
| Sigorta | Kasko | Firmalar | Saat | Smile Adsl | Smile | Fatura Sorgulama | Doping Adsl