Sonuç Bilişim Hizmetleri Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > HD-Smart Cihazları & Markalar ve Yazılımları > HD-Smart CİHAZLARI > Next & NextStar - HD-smart Cihazları
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

D-Smart

NEXT YE 15000 HD SMART

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yusufozgiray Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 186
  Alıntı yusufozgiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NEXT YE 15000 HD SMART
    Gönderim Zamanı: 26-Şubat-10 Saat 18:49

NEXT YE 15000 HD SMART

Yukarı Dön
RagonLance Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
  Alıntı RagonLance Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NEXT YE 15000 HD SMART
    Gönderim Zamanı: 03-Mayıs-10 Saat 08:47

Next YE 15000 HD smart uydu alıcım var, Uydudan Yazılım Güncellemesi Yaptım 2 kez geri 2485 komutyla fakat cihazın yazılımı eski yazılıma döndü 10 defa denedim yine eski yazılıma yani 2.0.3.003 versiona döndü Bir problmmmi var bu uydudaki yazılımda eski sevmediğim kötü yavaş yazılıma döndü ve en son yazılıma ne yaptımsa dönemedim lütfen  bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

NEXT YE 15000 HD SMART + Maxi HD paket
Yukarı Dön
Nasa-Mehmet Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Gönderilenler: 2787
  Alıntı Nasa-Mehmet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NEXT YE 15000 HD SMART
    Gönderim Zamanı: 03-Mayıs-10 Saat 14:45

Orjinalini yazan: RagonLance

Next YE 15000 HD smart uydu alıcım var, Uydudan Yazılım Güncellemesi Yaptım 2 kez geri 2485 komutyla fakat cihazın yazılımı eski yazılıma döndü 10 defa denedim yine eski yazılıma yani 2.0.3.003 versiona döndü Bir problmmmi var bu uydudaki yazılımda eski sevmediğim kötü yavaş yazılıma döndü ve en son yazılıma ne yaptımsa dönemedim lütfen  bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Manuel yazılım yükleme nasıl yapılır?

1- D-SMART kutusunun fişi prizden çekilir,
2- Fiş tekrar takılır,
3- D-SMART kutusunun ön sol tarafındaki 3 adet (STANDBY , MAIL , RCU) kırmızı led’ler yanıp söner,
4- Tek ışık yanıp söner,
5- Tekrar 3 kırmızı ışık yandığı anda kumandanızdan arka arkaya 2 kere GERİ tuşuna basıp , 24 85 kodunu kumandanızdan tuşlayınız,
6- Karşınıza gelecek olan ekran yazılım yükleme ekranı olacaktır (NDSMMIVLoader)
7- Bu yükleme tamamlandığı zaman D-SMART kutusu başlangıç ekranına dönecektir.

Böylelikle yeni yazılım D-SMART kutusuna manuel olarak yüklenmiş olacaktır.
iyi günler
Yukarı Dön
RagonLance Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
  Alıntı RagonLance Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NEXT YE 15000 HD SMART
    Gönderim Zamanı: 03-Mayıs-10 Saat 15:35

Teşekkür ederim bu yazdığınız şekilde güncelleme yaptım ama eski yazılıma döndü müşteri hizmetlerini ısrarla aradım en sonunda biri yeni yazılımda çalışmalarımız var düzelince otomatik yeni yazılımınız yüklenir şimdilik bu eski yazılıma dönüş oldu geçici bir süre dediler herkeste aynısımı oldu acaba eski yazılıma döndümü yoksa bizim cihazımızda sadece böyle eski yazılıma dönüş oldu? 

NEXT YE 15000 HD SMART + Maxi HD paket
Yukarı Dön
Moderatör
Moderatör

Alıntı Nasa-Mehmet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NEXT YE 15000 HD SMART
    Gönderim Zamanı: 03-Mayıs-10 Saat 22:46

Orjinalini yazan: RagonLance

Teşekkür ederim bu yazdığınız şekilde güncelleme yaptım ama eski yazılıma döndü müşteri hizmetlerini ısrarla aradım en sonunda biri yeni yazılımda çalışmalarımız var düzelince otomatik yeni yazılımınız yüklenir şimdilik bu eski yazılıma dönüş oldu geçici bir süre dediler herkeste aynısımı oldu acaba eski yazılıma döndümü yoksa bizim cihazımızda sadece böyle eski yazılıma dönüş oldu? 

Platformda yeni yapılanma süreci aktif olaral hızlı bir şekilde devam etmektedir.
Size beyan edilen yazılım tüm kutulara doğru uygulama olarak yüklenecektir.Forumda kalarak forumdan siz sayın üyelerimize yeni yazılım yüklemesi duyuru yapılacaktır.Bilgiler forumda kaldığınız süre içinde bilgilendirilirsiniz.
Tekrar aramıza hoşgeldiniz diyerek tüm konularda katılımcılık yapmanızı beklemekteyiz.
Farklılıkları ayrıcalığa dönüştüren tek platform;
D-SMART PLATFORM udur.
Eğlence dünyasının bir numarası olan özel şifreli dıgıtal D-smart platformunda izlenim seçeneklerde gizlidir.Dileriz ki bu seçenekleri tercihlere çevirerek platform kültüründe tüm kanallara sahip olmakla kavuşulur.
Keyifli seyirler temennisiyle iyi akşamlar.
Forumda kalın ki bilginiz dahilinde gelişen teknolojiden haberiniz olsun.
Yukarı Dön
ZeroToLL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 40
  Alıntı ZeroToLL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NEXT YE 15000 HD SMART
    Gönderim Zamanı: 20-Mayıs-10 Saat 11:50

Arkadaşlar bu cihazı aldığımızda içinden HDMI kablo çıkıyor mu?Yoksa bizmi alıyoruz.Acil.
D-SMART
Yukarı Dön
yusufozgiray Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 186
  Alıntı yusufozgiray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NEXT YE 15000 HD SMART
    Gönderim Zamanı: 20-Mayıs-10 Saat 13:30

Orjinalini yazan: ZeroToLL

Arkadaşlar bu cihazı aldığımızda içinden HDMI kablo çıkıyor mu?Yoksa bizmi alıyoruz.Acil.

evet HDMI kablo çıkıyor...

artı olarak d-smart akıllı kumanda çıkıyor. çünkü bende bu cihazı kullanıyorum. cihaz güzel ve sorunsuz...
sinema tv 1(sinema tv 1 hd) VE sinema tv 2(sinema tv 2 hd) arasında 1 saat 45 dakika(01:45:00) fark vardır...

AMACIM FORUMDA ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAKTIR...
Yukarı Dön
onur1988 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 43
  Alıntı onur1988 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NEXT YE 15000 HD SMART
    Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 17:56

En son versiyon 2.0.3.003 dimi arkadaşlar? Bende o yüklü. Yenisi varsa manuel yüklemek istiyorum. Teşekkürler.
Yukarı Dön
ZeroToLL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Alıntı ZeroToLL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NEXT YE 15000 HD SMART
    Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 17:58

Bende yanlış hatırlamıyorsam 3.5.6 yüklüydü.Sen yinede bir yükle.
D-SMART
Yukarı Dön
onur1988 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Alıntı onur1988 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NEXT YE 15000 HD SMART
    Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 18:01

Ben yeni kayıt oldum. Bi bakayım dedim eski versiyon çıktı sonra bi manuel deneyim dedim 2.0.3.003 yükledi. 3.5.6 çıktığına eminmisiniz?
Yukarı Dön
ZeroToLL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 18:02

Bi sn.yanlış hatırlıyor olabilirim bakayım.
D-SMART
Yukarı Dön
ZeroToLL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 18:03

2.0.3.003 evet buymuş ben başka birşeyle karıştırmışım :)
D-SMART
Yukarı Dön
onur1988 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 18:06

Sağol, galiba yeni versiyon çalışmaları var diye duydum. Bekleyip göreceğiz.
Yukarı Dön
Moderatör
Moderatör

Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 18:25

Orjinalini yazan: onur1988

Sağol, galiba yeni versiyon çalışmaları var diye duydum. Bekleyip göreceğiz.

Yeni yapılanmalarımızda yeni version ve yeni jenerasyonda aktif çalışmalar en üst düzeyde devam etmektedir.Bu gelişmeler an ve an forumdan duyuru olarak bilgilendirileceksiniz.Forumda kalarak güncel gelişmelerden bilginiz olsun.

D-smart platformunda sürprizler hiç bitmez.
Farklılıkları ayrıcalığa dönüştüren eğlence dünyasının bir numarası özel şifreli dıgıtal D-smart platformu tüm üyelerini HD kampanyasına davet ediyoruz.

Keyifli seyirler.

iyi günler
Yukarı Dön
ZeroToLL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-10 Saat 18:48

HDen kanalının hangi pakette olacağına dair bilgisi olan var mı?
D-SMART
Yukarı Dön
hakan_netci Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 25
  Alıntı hakan_netci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NEXT YE 15000 HD SMART
    Gönderim Zamanı: 12-Haziran-10 Saat 08:55

Selamlar.Hd smart ye-15000 deki son yazılım sürümü nedir.Bunu nerden görebilirim.Sistem bilgisi menüsüne bakıyorum ama orda yazan çok şey var versiyonun hangisi olduğunu anlayamadım.1-2 gün önce alıcımın menüsü değişti zaten.Son versiyonmu yüklenmiş oldu acaba.Sistem bilgisindeki yazılım tarihleri 24-02-2010 olarak yazıyor.Doğrumudur.
Yukarı Dön
onur1988 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderim Zamanı: 12-Haziran-10 Saat 11:16

Orjinalini yazan: ZeroToLL

HDen kanalının hangi pakette olacağına dair bilgisi olan var mı?

Aile Paketi
Yukarı Dön
ruzgarboy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 67
  Alıntı ruzgarboy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NEXT YE 15000 HD SMART
    Gönderim Zamanı: 12-Haziran-10 Saat 11:20

hakan kardes menuyu falan bosver bence goruntu kalıtelerın nasık sd ler yanı guzelmı.guzelse dıger olayları salla gıtsın
bazen anılara yakısan en guzel mücevher ıkı damla gözyaşıdır...
Yukarı Dön
hakan_netci Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 25
  Alıntı hakan_netci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NEXT YE 15000 HD SMART
    Gönderim Zamanı: 14-Haziran-10 Saat 11:06

Valla Hd lerimde Sd lerimde mükemmel.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0,094 Saniyede Yüklendi.

| Sigorta | Kasko | Firmalar | Saat | Smile Adsl | Smile | Fatura Sorgulama | Doping Adsl