![]() |
ÇİFTE ZAFER OLSUN !!!!! |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
admin
Admin
Kayıt Tarihi: 01-Ekim-03 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7339 |
Alıntı Cevapla
Konu: ÇİFTE ZAFER OLSUN !!!!!Gönderim Zamanı: 18-Şubat-10 Saat 05:11 |
|
Fenerbahçe saat 20.00'de Fransız ekibi Lille'e konuk olacak...
Maçı İspanyol hakem Gonzalez yönetecek...
22.05’te ise Galatasaray, Vicente Calderon’da A.Madrid’in önüne çıkacak.
Maçın hakemi Rus Nikolaev
İkisinin de hedefi final
Bu gece Türkiye'nin kalbi Fenerbahçe ve Galatasaray ile atacak... UEFA Avrupa Ligi'nde finali Önce Lille, sonra Madrid Fenerbahçe'de sakatlığı geçen Lugano 11'de forma giyecek. Emre ve Cristian'ın da görev yapması bekleniyor... Bu büyük heyecanın ardından gözler Madrid'e çevrilecek. Galatasaray dünyaca ünlü Vicente Calderon Stadı'nda İspanyollar'ın güçlü ekibi Atletico Madrid'e konuk olacak. Bu gece de sevinelim Ligi'nde gruplarını lider bitirerek alkış toplayan Fenerbahçe ve Galatasaray'dan bu gece de iyi LILLE-FENERBAHÇE
![]() LILLE LANDREAU BARIA RAMI CHEDJOU DEBUCHY MAVUBA BALMONT CABEYE OBRANIAK GERVINHO FRAU TD: RUDI GARCIA FENERBAHÇE VOLKAN GÖKHAN LUGANO BILICA ANDRE SANTOS CRISTIAN EMRE (SELÇUK) ÖZER MEHMET TOPUZ ALEX GÜIZA TD: CHRISTOPH DAUM * * * A.MADRİD-GALATASARAY
A.MADRID
DA GEA UJFALUSI PEREA DOMINGUEZ ANTONIO LOPEZ ASSUNÇAO RAUL LOPEZ SIMAO REYES AGÜERO FORLAN TD: SANCHEZ FLORES GALATASARAY LEO FRANCO NEILL EMRE GÜNGÖR SERVET HAKAN BALTA MEHMET TOPAL MUSTAFA SARP ELANO KEITA CANER ARDA TD: FRANK RIJKAARD TÜM TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ...
|
|
|
Smile ADSL
www.smileabone.com --------------------- Dsmart www.dsmartbasvuru.com |
|
![]() |
|
aaksu_22
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 18-Şubat-10 Konum: ............... Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: ÇİFTE ZAFER OLSUN !!!!!Gönderim Zamanı: 18-Şubat-10 Saat 08:57 |
|
slm arkadaşlar ben d_smart tan ictimai tv yi bulamadım ne yapmam lazım frekansını girdim ama çıkmadı |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
| Sigorta | Kasko | Firmalar | Saat | Smile Adsl | Smile | Fatura Sorgulama | Doping Adsl