![]() |
Arkadaşınızı D-Smart Ayrıcalıklarıyla Tanıştırın |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
admin
Admin
Kayıt Tarihi: 01-Ekim-03 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7339 |
Alıntı Cevapla
Konu: Arkadaşınızı D-Smart Ayrıcalıklarıyla TanıştırınGönderim Zamanı: 24-Ocak-10 Saat 21:18 |
|
Smile ADSL
www.smileabone.com --------------------- Dsmart www.dsmartbasvuru.com |
|
![]() |
|
yusufozgiray
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 18-Ocak-10 Konum: TEKİRDAĞ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 186 |
Alıntı Cevapla
Konu: Arkadaşınızı D-Smart Ayrıcalıklarıyla TanıştırınGönderim Zamanı: 28-Şubat-10 Saat 19:36 |
|
bence güzel bir kampanya. değerlendirilmeli... |
|
|
sinema tv 1(sinema tv 1 hd) VE sinema tv 2(sinema tv 2 hd) arasında 1 saat 45 dakika(01:45:00) fark vardır...
AMACIM FORUMDA ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAKTIR... |
|
![]() |
|
isotik
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 08-Şubat-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Alıntı Cevapla
Konu: Arkadaşınızı D-Smart Ayrıcalıklarıyla TanıştırınGönderim Zamanı: 05-Mart-10 Saat 13:20 |
|
DİGİ DE 10 KİŞİYİ DİGİ ABONESİ ETTİM HER GETİRDİĞİM ABONE BAŞINA HEM GETİRDİĞİM ABONENİN HEMDE BENİM O AYKİ FATURAMI DİGİ ÖDEDİ HEMDE PAKETİM NE OLURSA OLSUN GENELDE O AY HEP FULL PAKET ALIRDIM O BAKIMDA BU KAMPANYA BENİ CEZBETMEDİ 2 3 DERGİ İÇİN ARKADASIMIN 4O TL AKTİVASYON 50 TL KURULUM ÖDEMESİNİ İSTEMEM |
|
|
celebi_turk@hotmail.de
|
|
![]() |
|
rollercoaster2
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 08-Mart-10 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: Arkadaşınızı D-Smart Ayrıcalıklarıyla TanıştırınGönderim Zamanı: 08-Mart-10 Saat 19:19 |
|
aman başkalarını yakmayın |
|
![]() |
|
Nasa-Mehmet
Moderatör
Kayıt Tarihi: 21-Eylül-09 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2787 |
Alıntı Cevapla
Konu: Arkadaşınızı D-Smart Ayrıcalıklarıyla TanıştırınGönderim Zamanı: 08-Mart-10 Saat 20:11 |
Tezat görüş oluşturmayınız.
Lütfen doğru uygulama nezdinde samimi olmanızı ve güncellemenizi yapmanızı rica ederim.
Üyeliğiniz geçici durumundadır.Bilgileriniz eksiktir.
Tahammül sınırlarını aşarsanız bilmenizde yarar gördüğüm yer adres değişikliğine gidileceği gibi tarafınız zemin ve oturum celsesi olan yargı adaleti devreye gireceğini bildirir bu bir tutanak olarak bir belge içermek süretiyle ibra olunur.
Burası oyun ortamı değil,paylaşım noktasıdır.
Rahatsızlık söz konusu tasavvur olursa uyarı değilde Adalet sarayı zeminlerinde olabilirsiniz.
Hassasiyetimiz devam etmektedir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
| Sigorta | Kasko | Firmalar | Saat | Smile Adsl | Smile | Fatura Sorgulama | Doping Adsl