Sonuç Bilişim Hizmetleri Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > GENEL KONULAR VE YORUMLARINIZ > Yardım
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

D-Smart

dsmart kart blocke oldu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
xtoni Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı xtoni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: dsmart kart blocke oldu
    Gönderim Zamanı: 08-Kasım-09 Saat 00:12

YardImcI olurmusunuz ? Dsmart kartInI baska bir cihazda kullandIm ve kart blocke oldu
Ne yapmam gerek ve bunun masrafI ne olacak?

Original cihaz next ve sifreli kanallarda "Bu servis engellendi" yaziyo...
xtoni
Yukarı Dön
zeroLife Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 60
  Alıntı zeroLife Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: dsmart kart blocke oldu
    Gönderim Zamanı: 08-Kasım-09 Saat 18:34

Müşteri Hizmetlerini arayın kartın blokesini kaldırabilirler ya da yeni kart gönderirler...
Yukarı Dön
mdivarci Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
  Alıntı mdivarci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: dsmart kart blocke oldu
    Gönderim Zamanı: 15-Şubat-10 Saat 17:22

Evet arayın ve uygun cevabı alın. 100 TL karşılığı yeni kart gönderiyorlar. Oh negüzel değil mi?
Yukarı Dön
Nasa-Mehmet Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Gönderilenler: 2787
  Alıntı Nasa-Mehmet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: dsmart kart blocke oldu
    Gönderim Zamanı: 15-Şubat-10 Saat 21:25

En yeni üyemiz mdivarci;
Aramıza hoşgeldiniz.Tüm konularda katılımcılık yaparak paylaşımınızı bekliyoruz.
Kart blokesi hakkındaki kesin hükmünüzü taraf olarak vermeniz acaba kendinize haksızlık etmiş olmuyormusunuz?
Tedirgin olmanızı şu an yadırgadım maalesef.Endişe içinde olmanız ve tek taraflı beyanlarınız yanlış düşüncede tezat oluşturduğunuzu biliyormusunuz acaba?
Fakat D-smart Platformunun teknik servislerini çalıştıran uzman çalışanlarımıza durumu anlatmanız neticesinde sorun giderileceğine inanıyorum.Kanaatkar olmak durumunda güveninirlik olmalıdır.Teminatlar ve taahütler hükümler metninde öz güveninirlilik asıldır.
Lojistik değerlerdeki teknik servislerine müracaatlarınızı bekliyoruz.Eğer burada sorun aşılamazsa 2 nci aşamada D-smart Platformu Müşteri hizmetlerini arayarak çözüme ulaşmak olacaktır.Ancak doğru uygulamalar bu çizgide netice verecektir.
Dileriz umutsuzluğunuz ümitvar olmuştur.
Ama isterdimki olumsuz bir parağraftan yola çıkmamanız olacaktı.
İşaretler varken şifreye dalmanız sizi kilitlenmiş görmek bizleride üzdü.
Mutlu yaşam dileklerimizle iyi akşamlar.
Yukarı Dön
mdivarci Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı mdivarci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: dsmart kart blocke oldu
    Gönderim Zamanı: 15-Şubat-10 Saat 23:25

Merhaba Sayın Nasa Mehmet;
Öncelikle D-Smart ailesine 1 yıl evvel katıldım. Ama bu hafta itibariyle pişman oldum.
Neden? Bir cihaz alıyorsunuz ve karşılığında 380 TL ödüyorsunuz cihaz size ait oluyor. Ve deniyor ki başka ücret ödemeden, abone olmadan herşeyden faydalanacaksınız (Faydalanacaksınızda bazı sinama salonları ve özel yayınlar yok) diye boy boy reklam yaptılar. Yapmadılar mı? Sonra evinizde kullanmış olduğunuz D smart cihazındaki kartı çocuğunuz alıyor diğer kullandığınız uydu alıcısına  takıyor ama çocuk meraklı ve kartınız isetemden bloke oluyor. Telefon açıyor yardım istiyorsunuz D smart telefon hizmetinden yardım ve merakın bedeli acımasızca 100 TL yeni kart bedeli oluyor.
Soruyorum şimdi siz bu durumda ne düşünürsünüz? Tabiki ben bunun adına ticaret diyorum ancak insafsız ve vicdansız ticaret diyorum. Vur diyince öldür denen cinsinden ticaret diyorum. Evet haklısınız taraflı düşünüyorum, kendi cebimi ve ailemin rıskının bu saçma ticarete vermemek için taraflı düşünüyorum. Soruyorum şimdi siz ne yapardınız?

Müşteri hizmetleriniz bana direk 100 tl karşılığı yeni kart alacaksınız demeyipte, bir teknik servise yönlendirselerdi ve bir çaba harcamış olsalardı tabiki fikirim bu şekilde olmayacaktı.

Artık sormuyorum bu saatten sonra ben cihazınızı aldım rafa kaldırdım; ancak küçük bir ümitte olsa cebimde sokağa atacak bir 100 tl olursa kartı alırım. Bu konuda yardımcı olmak ve daha cüzi rakamlarda halletme yolunda yardımcı olursanız bu sürecide hızlandıra bilirim.
TEŞEKKÜRLER.

Yukarı Dön
Moderatör
Moderatör

Alıntı Nasa-Mehmet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: dsmart kart blocke oldu
    Gönderim Zamanı: 15-Şubat-10 Saat 23:47

Bu kutuyu Tv ünitesine k****k için aldığın cihazı rafa kaldırmana gerek yokki.

Bir pireyede bir yorganda yakılmaz.Deyimiyle sizi sağduyulu olmaya davet ediyorum.Kesin kararlarla tarafınızıda  zarar gelmemesi için işaret ettiğim süreci kullanın.Lojistik birimlerimiz olan Teknik Servis ağımıza uğrayıp,mağdur olduğunuz ortamdan izlenebilir ortama taşımak süretiyle sorunlarınızın giderileceği kanaatindeyim.Aşama entegre olmazsa Müşteri hizmetleri ve Müşteri hizmetleri  destek birimlerine yöneliniz.
Keskin küpün zararı her zaman insanın kendinedir.
İnsan en kötü sendromu kendine yapmasına ne demeli?
Keyfine göre TV kampanyası ile istediğin kanalı al.İzlemediğin kanalı alma sistemine müdahil olmanız sizi eğlence dünyasının bir numarası olan Özel Dıgıtal D-smart Platformunda ayrıcalığı yaşamayı ne dersiniz?
Süreci hızlandırmada sakin ve vakarlı olmayı yeğleyip sorunları beraber paylaşım noktasında giderseniz rota Keyifli seyirler ayrıcalığını getircektir.
Bir yıl önce aldığınız kutuya abone olurken buraya bir yıl sonra üye olmanız geçte olsa katılımcılığınız başarıda bir zamanlama aldığınızı biliyormusunuz.!
İyi akşamlar.

Yukarı Dön
mdivarci Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderim Zamanı: 16-Şubat-10 Saat 00:03

Tekrar selam,

Deyimler ve atasözlerini kullanarak oldukça başarılı bir yönlendirme yaptığınızı sanırım size daha önce yazan veya ifade eden olmuştur. Tebrik ederim.
Ancak şu önermiş olduğunuz yol konusunda teknik servisleri kullanmamı tavsiye ediyorsunuz. Evim Çengelköy de  bana en yakın servisin adresini ve telefonlarını varsa yardımcı olabilecek bir arkadaşın adresini mail ortamında göndermenizi rica ediyorum. En azından D smart cihazı tozlanmadan tekrar aktif hale gelmesi için. Küçük oğlumun seyrettiği LULİ kanalının hatırına.
Yukarı Dön
Moderatör
Moderatör

Gönderim Zamanı: 16-Şubat-10 Saat 00:17

D-smart com.tr sitemizdeki sayfamızda,
Size yakın olacak Teknik servis ve smart shop  sıralamalı küpürden adresler beyan olunmuştur.
Size çok yakın olduğumuzu unutmayınız.
İyi akşamlar.
Yukarı Dön
mdivarci Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderim Zamanı: 23-Şubat-10 Saat 23:14

Merhaba,
Bahsetmiş oluğunuz D smart servis listesini bir türlüD Smartın sayfasında bulamadım. Lütfen bana kısa yol tanımı yapabilirmiiniz.
Yukarı Dön
Moderatör
Moderatör

Gönderim Zamanı: 23-Şubat-10 Saat 23:22

Hemen müşteri hizmetlerini aramanızı öneriyorum.
Telefonunuzdaki ses sizi istediğiniz noktaya ulaştıracaktır.
Müşteri hizmetlerinin aciliyeti maxsimum değerlerde sorun giderilmiş olacaktır.
İyi akşamlar.
Yukarı Dön
mdivarci Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderim Zamanı: 23-Şubat-10 Saat 23:27

Hı hı ben alacağım cevabı biliyorum oradan. D smartı öpüyor ve ayen çöpe atıyorum. Size allah rahatlık versin. Dahada görüşmeyelim...

Yukarı Dön
Moderatör
Moderatör

Gönderim Zamanı: 23-Şubat-10 Saat 23:40

D-smart platformu ;
Cihaz sorunlarını teknik servislerine vererek arızalar giderilmede öncü lojistik birimleridir.
Forumdan gelen sorunlarıda yönlerdirme şuasıyla tedarikçi ve merkez odaklı yetkili birimlere ,destek birimlerine tevdi ederek paylaşıyoruz.
mdivarci bey;   
Sorun aciliyet istenildiği için sizi müşteri hizmetlerine yönlendirdim.Buradaki paylaşım sizi tatmin etmeyebilir düşüncesi taşıdığım için merkeze yönlendirmemin amacı burada uyguluk olmadığı,tarafınızın kayıtlara geçerek aktiflik derecesine getirmek müşteri memnuniyet adına
gerçeklerle yüzleşmenizi istedim.
Özgüvenirlilik asıldır.Asıl olan bir mevcudatıda imalı olarak karalamak yanlış olduğu kanısındayım.Doğru uygulamalar ancak doğru yapılırsa amacına ulaşır tezinde hemfikirim.
Nasıl ki burada size ulaştıysak Müşterihizmetlerindede hizmet ulaşımı gerçekleşeecektir.
Özgüvenirlilik asıl dediğimiz ortamda yeterlilikde asıldır.
İyi akşamlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0,094 Saniyede Yüklendi.

| Sigorta | Kasko | Firmalar | Saat | Smile Adsl | Smile | Fatura Sorgulama | Doping Adsl