![]() |
3.SINIF D SMART |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
labrador
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-09 Konum: iş sahibi Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla
Konu: 3.SINIF D SMARTGönderim Zamanı: 23-Ekim-09 Saat 13:47 |
|
gişe rekorları kıran filmler movies ve movies24teymiş!!!arkadaşlar küllen yalan.adı sanı duyulmayan ne kadar 3.sınıf(bile demeye dilim varmıyor.5.sınıf çünki)hepsi bu iki kanalda.İLLA DA ADAM GİBİ (adı sanı yada oyuncularından 1 2 tanesi duyulmuş olsun onada razıyım!)FİLM İZLEMEK İSTEYENLER ÖDE BABAM ÖDE.YILLIK AİLE AL SONRA YETMEEEZZZ.MAÇLAR İÇİN SPOR PAKETİ ALLLLL.AMA D SMART DOYMAZ.DİĞER KANALLAR İÇİN BUDA YETMEZZZ.200 300 DAHA ÖDE FULL PAKET ALLL.510 LİRA VERİP ALDIK KIYTIRIK 10 KANALDAN BAŞKA HİÇ BİR NUMARASI YOK DİĞERLERİ ZATEN UYDUDA DA VAR.
|
|
![]() |
|
Nasa-Mehmet
Moderatör
Kayıt Tarihi: 21-Eylül-09 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2787 |
Alıntı Cevapla
Konu: 3.SINIF D SMARTGönderim Zamanı: 24-Ekim-09 Saat 00:45 |
|
Genelleme yaparsak ilk 20 kanal izlenmekte kısırlık döngüsündedir. Moviesmart -1 yok......neden yok değilmi.
Moviesmart-2 var ama bir olmadığı için bütünleşemiyor.İçerik değiştirilerek bir ve iki kanal ardışık olarak yayını düzenlemesine izin verilmesi uygundur.
Movies24 kanalı 9 ncu kanala getirilerek yayında kalması uygundur.Ama
ÜNİVERSAL
TCM
CİNEMAMAX-1
CİNEMAMAX-2
CİNEMAMAX-3
FOX CRİME
FOX LİFE
ZONE HORROR
HALLMARK CHANNEL
Gibi kanalları bünyesine kazandırarak vizyonu büyük tutmanın hesapları yapılarak yayına büyük prestij kazandırılmalıdır.Bu special durum ayrıcalıkların kazanımları olarak genişlemek için benden bir tüyo
Bekleme modundayım.
|
|
![]() |
|
Nasa-Mehmet
Moderatör
Kayıt Tarihi: 21-Eylül-09 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2787 |
Alıntı Cevapla
Konu: 3.SINIF D SMARTGönderim Zamanı: 24-Ekim-09 Saat 00:48 |
|
Bu VİZYON mutlaka değiştirilmelidir.Transferler geçikmemelidir.
Revizyon tam anlamıyla bütünleştirlmek statüsünde ilke edinilen ayrıcalıkları sunum olmak kaydıyla eğlence dünyasının bir numaralı platformu tabirine yakışır deyimi hassasiyeti yerine getirilmelidir.
|
|
![]() |
|
ghostsa
Üye
Kayıt Tarihi: 11-Ağustos-09 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 48 |
Alıntı Cevapla
Konu: 3.SINIF D SMARTGönderim Zamanı: 24-Ekim-09 Saat 18:53 |
|
Arkadaşlara sormak istiyorum bu yayın anlayışı ile neyi ve nasıl revize edecekler. Perşembe TNT üzerinden maç izliyorsunuz Fenerbahçenin golü de dahil olmak üzere ekranın % 70 ni kapatan bir D-SMARt logosu... körler bile görecek. Durmadan kesilme ve engelleme.. Vizyon film diyolar ben görmedim 5 aydır. Kalite diyorlar ben 45 dakikalık maçın ancak 35 dk kasını izleyebildim. . Bu arada 1.5 ay önce D-SMART müşteri hizmetlerine attığı mail e cevap bekliyorum ama yok.. Bu yorumu kaç dakikada sileceksiniz onuda merak ediyorum. çünkü eleştiriye dayanamayan bir forumda olduğumuz kaanaatindeyim.
|
|
![]() |
|
labrador
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-09 Konum: iş sahibi Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla
Konu: 3.SINIF D SMARTGönderim Zamanı: 25-Ekim-09 Saat 09:15 |
|
demekki tek sıkıntılı olan ben değilmişim.ghostsa'ya aynen katılıyorum.Bizim suçumuz nedir siz elinizdeki maçı TNTye kaptırdıysanız.O logo kabus gibi çöktü ekrana.Hele spikerim 3 dakikada bir ''spor paketi alın''demek isteyen yorumu illallah dedirtti.Ne kadar paracı,paragöz bir platformuş meğerse.Hem sonra bize ne sizin başlatıcağınız yasal işlemden.biz seyirciyiz ve tek kabahatimiz tuttuğumuz takımı izlemek.Başka bir kanal sahibi değiliz korkutasınız yasal işlemle.PES DOĞRUSU ARTIK |
|
![]() |
|
labrador
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Konu: 3.SINIF D SMARTGönderim Zamanı: 25-Ekim-09 Saat 09:20 |
|
OLAY OLAY OLAY.gişe rekortmeni filmleri evimize getiren!!!!! movies 24ün pazar günü yayın programına bakın.sabah06::00dan öğlen 13:30a kadar 80lerin ünlü dizi filmi PERY MASONın defalarca bıkıp usanmadan izlediğimiz,replikleri dahi ezberlediğimiz bölümleri.demek o yıllarda gişe rekorları nede ilginçmiş......... |
|
![]() |
|
Nasa-Mehmet
Moderatör
Alıntı Cevapla
Konu: 3.SINIF D SMARTGönderim Zamanı: 27-Ekim-09 Saat 00:14 |
|
Komşuda pişer belkide bizede düşer..........................................? Tabiki bilmiyorum sizlere neyi çağrıştırıyor olabilir........................? Yayın esnasında yapılan anonsla şifreleme ve gölgeleme formatı ne denli başarılı oldu bilinmez ama yapılmış anlaşmalar kendilerine göre haklılığı gösteren belgeleri varsa malesef hukuki süreçte ikaz etme duyurusuna sahiptir fakat ekrandaki keyifli seyirler statüsünde keyfe keder olmasına tartışılabilir oturum olmuştur.Bizler bu pencereden bakarak konuşuyor olmamız. bizleri haklı gösterebilir.Pencerenin öbür tarafına kimse bakmadan hop yahu sen ne yaptın senaryosuyla benim pencereme gölge etme demek gerekliliğine sanal bakmamızdan objektif bakış açısını tartışılır duruma getiriyor. Bizler çevremizdekileri düşünmeden,öğrenmeden ve bilmeden konuşursak ortadaki sofraya davet nasıl olur bilinmez.Bu şirket benim deyip bu camdan bakmalıki ortadaki yangını nasıl söndürürüm ona biçare olmanın gayreti olsun. Önceden anlaşmalar böyleydi şimdi verilen vaatler tutulmadı derseniz o zaman denilir ki bu köprünün altından çok sular aktı ama sizler oraya karşıdan baktı kafaya taktı, eninde sonunda buraya bu lafları sattı. Mecranızdaki dayanışmaya saygılı olmayan saygı bulamaz.Açılan ve yapılan güzelliklere sitem edende güzellik bulamaz.Söylenenler uslup üzeri olursa yanıttaki tarzda o seviyede olumlu olur.Kısacası güzel söz yılanı deliğinden dışarı çıkarır. Büyük çalışmalarla yenilenme de yeni oluşumdaki platform muhakkak ki kendini yapılanmada rutinsel durumu seçerse sınıfta kalır.Yenilenme ile değişimi seçen vizyonu alır vede müşteriside bol olur.Bu olmalıdır.Evet Movies24 ve movie smart eskileri yayınlaması biz üyelere skıntı vermesi doğaldır.Söz doğrudur.Bu ifadelerle bu kanaallar yenilenmeli ve yeni transfer kanallarla vizyon yeniden yaratılmalıdır.Bunu bu yönde önermemiz doğru uygulamalardır.Diğer taraftan sinema paketini tamamlamadan diğer paketleri sunuma açması yapılanmayı hala tamamalamaması gözlemlenmiştir.Platformda televizyon kültür anlayışı sınıfta kalmıştır.Bu sınıf geçilmesi gereken en büyük görev olmalıdır.Vazife verilmiştir.Yerine getirmek platformun işidir.Bu düzeltmeler yapılmazsa muhakkak ki sofraya kimse oturmaz ve yemez.Çünkü sofrada güzellik yoksa lezzette yoktur.İşte noksanlık kendini izah etmiştir.Yetkili merciler bu yönde kendilerine istikamet vererek hedeflenenlere gidilmelidir. Anlaşılıyor ki deşifre edilen temalar burada görsel olarak lanse edilmiştir.Vazife adlendirilmiştir.Uygulama canlı performans istemektedir.Camda leke vardır derhal temizlenmesi icap etmiştir.Operasyon acilen yapılmalıdır.Şurada ifade etmelidir ki bir kurumada saygı duymayıda öğrenmeliyiz.Ortada spekülatif seperatörle yangına benzinle gitmektense ateşe suyla gitmek daha iyidir.İyileştirme niyetlerini vizyona taşıyanlara yardımcı olmak bizlerin önerisidir.Eğlenceyi keyifli seyire çevirmekde D-smartın işidir.Biz bunu bekliyoruz platformdan.Ayrıcalıkları. |
|
![]() |
|
Nasa-Mehmet
Moderatör
Alıntı Cevapla
Konu: 3.SINIF D SMARTGönderim Zamanı: 30-Ekim-09 Saat 20:05 |
|
Yeni kanal transferleri ayrıcalıkları belirten ve gösteren ilkenin altında yapılmalıdır.
Toplam Kalite Yönetimi markalaşmadaki yeri sınıfında kayda değer puanlamada yüksek çıtada zirve yapmasıdır.Aciliyet keyfe keder olduğundan kanallar markalaşmada dünyanın özel ve seçkin kanal ayrıcalığını çağrıştırıyor olduğunu görülmesini yetkili birimlerin hassasiyetine sunuyoruz.
Dikkat çekilip özverisel olaral veri aktarımı teknolojik tasarımda güncelleme kendine üye arayan değil adeta kapışılan ve özenilen platform değerini taşıması gerekliliği duyulmuştur.
Bu norm gözden kaçmammalıdır.Sistemdeki çalışmalar bu yönde canlı performans gösterilmelidir.
Mutlu yaşamlar dileğiyle bekleme modundayız.
|
|
![]() |
|
UYDU3405
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 28-Şubat-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 128 |
Alıntı Cevapla
Konu: 3.SINIF D SMARTGönderim Zamanı: 28-Şubat-10 Saat 20:23 |
|
benim beklentim d-smarttan cihazımda orjinal dili seçtiğimde kanalda ses yok bu bütün çok dilli kanallarda aynı ve alt yazı seçeneği bir an önce bazı kanallara gelmelidir unutmadan belirteyim digitürk üyesiyim ve o kanallarda full çalışıyor cihazım yani cihazımdan şüphelenmiyorum bu durumda ve d-smarttan bir istediğim şey ise biz türksattan modüllü üyeler için sinema tv lere epg yayınını başlatmasıdır belki d-smart orjinal cihazlarda epg mevcut ama kendi cihazlarımızda epg yok bunu sinema tv kanalına mı bildirirler kendilerimi çözerler bilemiyorum |
|
|
MODÜLLÜ ÜYELİK GELİŞTİRİLMELİDİR
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
| Sigorta | Kasko | Firmalar | Saat | Smile Adsl | Smile | Fatura Sorgulama | Doping Adsl